PC&Consoles

GOG Summer Sale a inceput, cu preturi mici si jocuri gratuite

Marea vanzare de vara de pe GOG a inceput, oferind un numar foarte mare de jocuri la preturi reduse, precum si promotii inedite.

La fiecare 24 de ore, serviciul va oferi o serie noua de pachete de jocuri la preturi mici, pentru urmatoarele 14 zile, iar pe langa asta, aveti si cateva titluri gratuite.

Primul joc gratuit este System Shock 2. Tot ce trebuie sa faceti pentru a-l dobandi este sa intrati pe pagina principala a GOG folosind clientul Galaxy. Apoi, pentru celelalte jocuri va trebui sa munciti putin. La praguri de 5000, 15000 si 30000 de puncte de experienta veti primi Spelunky, Gabriel Knight Sins of the Father HD si Dreamfall Chapters.

Aceasta experienta este dobandita in doua feluri. Primele 3000 de puncte le puteti primi din start, prin indeplinirea catorva obiective, cum ar fi sa dati share la campanie sau sa activati verificare pe 2 pasi la contul vostru de GOG. Apoi, in fiecare zi veti mai putea primi inca 100 de puncte prin vizitarea paginii care arata progresul vostru.

Restul punctelor de experienta le veti lua prin cumpararea de jocuri, pachetele avand recompense de peste 10 mii de puncte, iar jocurile individuale ajungand pe la cateva mii, in functie de pretul lor.

Spor la achizitia de titluri clasice.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button