GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

GOG sărbătorește 10 ani de existență cu reduceri!

Cu un deceniu în urmă a fost lansat Good Old Games, un serviciu de distribuție digitală care promitea prețuri bune și DRM inexistent pentru jocuri clasice, din erele în care puteai să te mândrești Pentium 2-ul tău putea rula totul.

Când a început, serviciul avea în mare parte doar primele jocuri Fallout pe el, dar acum are câteva mii de jocuri, iar multe dintre ele sunt acum la preț redus, pentru că GOG aniversează acel deceniu de existență. Ce e drept, între timp s-a renunțat la numele Good Old Games, din moment ce sunt lansate pe el și titluri noi, ceea ce înseamnă că puteți pune mâna pe foarte, foarte multe jocuri ieftine, unele dintre ele chiar foarte recente.

În orice caz, pe lângă reducerile prea numeroase pentru a fi listate aici, aveți posibilitatea de a obține și un joc gratuit. Ce joc? Asta depinde de voi. GOG vă oferă ocazia să votați pentru ce exact vreți să jucați gratuit. Veți putea alege între: Shadow Warrior 2, Super Hot și Firewatch. Votul se va încheia peste două zile, iar jocul care câștigă va fi dat gratuit tuturor celor care îl vor.

Promoția nu ține la nesfârșit, așa că ar fi bine să faceți un sumar al finanțelor pentru vă asigura că vă puteți încadra în buget ce jocuri vreți să luați, având în vedere că ne apropiem de momentul în care vor începe marile reduceri de pe Steam.

[GOG]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button