MORE

GOG redă jocurilor… libertatea

GOG oferă în acest moment ocazia celor care au cumpărat variante blocate pe Gamespy ale jocurilor STALKER, de a avea libertate deplină. În cazul în care aveți la cutie jocul, și vreți să îl puteți descărca, tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul său pe pagina dedicată de pe GOG, și va fi permanent atașat de contul vostru. Apoi îl puteți descărca și pune pe un disc, fără nici un fel de DRM atașat.

Cei care se întâmplă să aibă jocuri Mount and Blade sau Eador, luate de pe teritoriul CSI, si care sunt protejate de Starforce, au parte si ei de aceeași opțiune.

Mai multe jocuri vor fi adăugate în această listă, pe măsură ce alte servicii care în mod normal se ocupă de gestionarea drepturilor încep să dispară.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button