GamingPC&ConsolesTech&IT

GOG plusează oferind retur până la 30 de zile

Acum așteptăm

Știți ce este fără îndoială un lucru bun? Competiția. Fiecare încercând să găsească un mod de-a fi mai pe placul utilizatorului. Iar GOG a făcut ieri un pas destul de important, care probabil va va fi urmat și de restul turmei.

Serviciul de distribuție digitală oferă acum posibilitatea de a returna un produs cumpărat în termen de 30 de zile. În mod normal aveți la dispoziție doar 14 zile pentru a returna un joc, ceva comun pentru toate serviciile de distribuție digitală de când Electronic Arts a venit cu ideea năstrușnică de a permite această acțiune. Mai țineți minte asta, nu? Cum Electronic „Beelzebub în persoană” Arts a integrat opțiunea de retur înainte de oricine altcineva? Cum Electronic „Dansez cu demoni sub clar de lună și țin rămășițele profanate ale studiourilor Maxis, Bullfrog, Origin, Pandemic și în curând Bioware în debara” Arts era mai „consumer friendly” decât CD Projekt sau Valve?

Oricum, erau vremuri ciudate, cred că spiritul malefic ce bântuie industria jocurilor era atunci pe la Ubisoft. Important este că GOG vă lasă acum să returnați un joc pe care l-ați cumpărat și cu aproape o lună în urmă. Indiferent dacă l-ați descărcat, indiferent dacă l-ați lansat, indiferent dacă l-ați și jucat, indiferent dacă l-ați primit cadou chiar, deși în acest caz cel care l-a cumpărat își va primi banii înapoi, nu voi.

Acum urmează să vedem dacă celelalte servicii de distribuție digitală vor face la fel.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button