PC&Consoles

GOG lansează încă un update pentru originalul Star Wars: Battlefront 2

Star Wars: Battlefront 2 (observați semnul de punctuație, prezent pentrul a-l distinge de titlul mai recent Star Wars Battlefront 2) a fost lansat în 2005, așa că a fost o surpriză foarte plăcută când a fost lansată o actualizare cu câteva luni în urmă pentru a restabili partea dezactivată de multiplayer. De curând a fost actualizat din nou, de data aceasta cu un patch care promite „corecții minore de erori și performanță optimizată”.

Detaliile minime despre acest patch menționează trei corecții ca fiind deosebit de importante:

Lobby-ul a fost îmbunătățit
Numele de utilizator pentru Steam ar trebui acum să fie afișate corect
Calculele de ping sunt mai precise

Disney deține tot ce înseamnă Star Wars, iar acest patch, ca cel din octombrie, este atribuit pe Steam companiei distribuitoare. Dar un reprezentant al Disney a spus celor de la Polygon că de fapt GOG sunt cei care au realizat acest lucru. Site-ul a remarcat că munca de restaurare și întreținere a părții de back-end este în primul rând tehnică, așadar mai mult conținut și suport pentru funcțiile specifice Steam foarte probabil nu vor fi implementate. Totuși puteți juca online Star Wars: Battlefront 2 fără a fi nevoie de alte unelte externe sau să apelați la alte soluții, ceea ce este un lucru chiar îmbucurător.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button