GamingPC&ConsolesTech&IT

A început GOG Hot Sale, cu promoții mari și un joc gratuit

Afară e frig și înnorată, dar pe GOG ard reducerile! Sosite ca de nicăieri, acum, la fine de ianuarie, când portofelele încă mai sunt în recuperare după promoțiile din decembrie, avem reducerile din Hot Sale!

Puteți găsi în acest moment la preț redus mai bine de 200 de jocuri pe GOG, alese dintre cele care s-au vândut cel mai bine în cadrul promoției anterioare, din decembrie. Iar unele dintre ele sunt la prețuri ce pot fi considerate chiar un minim istoric. Mă refer la The Witcher 3, a cărui ediție completă, GOTY, poate fi cumpărată acum la 13.30 de euro.

Alături de această promoție mai găsiți în acest moment și încă un joc gratuit pentru următoarele 48 de ore, sub forma lui Distrain: Deluxe Edition. Nu este tocmai ceva care să fie pe placul tuturor, dar pare a fi un joculeț de groază 2D acceptabil, în stilul lui Lone Survivor. Jocul va rămâne al vostru pe veci dacă puneți mâna pe el în următoarele două zile.

Promoția este valabilă pentru câteva zile, așa că ar fi bine să aruncați o privire atentă pe ce jocuri vreți să puneți mâna și să acționați până când expiră valul curent de reduceri. Următorul probabil va sosi abia la primăvară.

[GOG]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button