GAMING

GOG Galaxy – Un posibil rival pentru Steam!

Good Old Games, GOG mai pe scurt, este unul dintre acele site-uri care nu crede in sisteme de DRM, nu crede in terte sisteme impuse de publisheri si mai ales nu crede ca ai nevoie sa iti calci pe degete clientela pentru a-ti impune politica site-ului.

De mai bine de 3 ani se tot discuta despre un sistem de download similar cu cel de la Steam pentru GOG.com, totusi acesta intarzia sa apara. Pana saptamana trecuta cand site-ul a facut anuntul cel mare in cadrul unui livestream.

Acest program este optional, si va da sansa clientilor sa se joace orice titlu cumparat de pe site fara sa aiba nevoie de o conexiune la internet constanta. Sigur, si Steam face asta, prin modul offline, dar trebuie luat in calcul faptul ca mai exista publisheri, precum Ubisoft, care au uPlay, acesta fiind practic un DRM peste DRM-ul celor de la Steam.

Noul program ofera practic aceleasi beneficii ca orice alt serviciu de distributie online a jocurilor de pe piata, precum Achievements, online-play sau cumpararea de jocuri in format digital direct din program, cu singura mentiune ca Galaxy promite Cross-Play, putand acum sa te joci cu prietenii care au acelasi titlu ca si tine, dar pe o alta platforma.

Un alt plus de mentionat este ca toata lumea care isi face un cont pe GOG Galaxy primeste acces la beta-ul The Witcher Adventure Game, o metoda interesanta de a atrage noi utilizatori.

Tags

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close