Gaming

GOG Galaxy te lasă să dezinstalezi patch-uri

GOG Galaxy este primul serviciu de înmagazinat jocuri, ce nu a provocat clasicele reacții de șoc, groază, tristețe și în cele din urmă acceptare reticentă. A reușit asta prin faptul că este opțional. Nu este necesar pentru a rula jocurile de pe GOG, dar se străduiește să vă dea motive să îl folosiți.

GOG anunță că programul GOG Galaxy a primit o nouă funcție, extrem de utilă, aceea de a dezinstala patch-uri. După cum ne-a învățat acum câteva actualizări The Witcher 3, câteodată varianta existentă este mai bună decât cea nouă. Ca urmare, dacă după actualizarea unui joc de pe GOG un joc vă merge mai rău, sau nici nu mai funcționează, aveți opțiunea de a dezinstala patch-ul.

Acest gen de funcționalitate se mai regăsește și la alte servicii de distribuție digitală, precum Steam, însă trebuie adăugată manual de catre producător. Spre exemplu, Crusader Kings 2 păstrează o variantă mai veche, pentru a menține compatibilitatea cu anumite modificări ale jocului. Dar asta este ceva ce Paradox a trebuit să pună pe server, separat de jocul de bază. În cazul lui GOG Galaxy, este vorba doar de instalarea unor patch-uri pe care în mod normal ar fi trebuit să le descarci și să le instalezi manual. Doar că acum le poți și scoate, ceva ce nu aveai cum să faci înainte, nici manual. Sau cel puțin nu la orice joc.

Varianta 1.1 a lui GOG Galaxy mai îmbunătățește performanța sa, permite oprirea descărcărilor cu tot cu reluarea lor, și mai aduce câteva modificări in alte aspecte.

[GOG]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button