GamingPC&ConsolesTECH

GOG Galaxy primește integrare oficială pentru Epic Store

Viitorul viitorului va avea integrare în viitorul viitorului viitorului

Epic Games Store și launcher-ul său tind să fie foarte săraci și cam jalnici la partea de funcții. Vă jur că nu e atât de greu de implementat un coș de cumpărături. O poți face fără să știi exact ce faci, bâjbâind prin întuneric până când nu mai dă erori. Dar are o grămadă de jocuri gratuite și Untitled Goose Game. Așa că ce e de făcut? Eh, acum îl poți înlocui în mod oficial cu GOG Galaxy. Bine, Launcher-ul, nu și magazinul.

Până acum îți puteai popula biblioteca de pe GOG Galaxy cu jocurile de pe EGS doar folosind o extensie creată de comunitate, cu anumite probleme, limitări și chestii lipsă. Dar acum aveți parte de o funcție de interconectare realizată chiar de către Epic, ceea ce înseamnă că puteți activa sincronizarea și puteți uita că aveți EGS instalat.

Bine, jocurile vor fi lansate în execuție tot prin EGS (deși multe dintre ele nu au DRM și pot fi lansate fără el), dar aveți acum componenta socială oferită de GOG Galaxy 2.0 și toate cele.

Merită menționat că aceasta este doar a doua integrare oficială a unui alt magazin în GOG Galaxy, singurul alt serviciu disponibil cu sprijinul proprietarului fiind Xbox Live. Restul tot se folosesc de implementări terțe.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button