Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

GoG Galaxy acum disponibil, si pus pe daramat Steam-ul!

/
/
/
img

Parca ieri Good Old Games dadeau pe gratis copii de Aliens vs. Predator pentru a convinge oamenii sa le utilizeze serviciul de PC Gaming, Galaxy. Asta se intampla in trecut, iar acum GoG Galaxy se pregateste sa lanseze The Witcher 3: Wild Hunt – primul titlu major care debuteaza pe platforma GoG Galaxy – si se pregateste sa se mute de la closed alpha la open beta.

O caracteristica importanta care va supravietui tranzitiei de la alpha la beta este ca utilizatorilor nu li se cere sa participe cu nimic in cadrul platformei. Nu aveti chef de update-uri automate care s-ar putea sa strice un glitch benefic in vreun joc? Nicio problemta, puteti opta sa nu instalati update-urile automate, un lucru pe care nu-l gasiti pe platformele Steam si Origin.

Sa presupunem ca totusi veti lasa platforma Galaxy sa va patchuiasca jocurile. Daca unul dintre patch-uri strica jocul asa incat sa-l faca nejucabil, va puteti intoarce la versiunea precedenta fara prea mari probleme. Exista si posibilitatea sa download-ati o copie gratuita a jocurilor fara DRM.

Conform comunicatului de presa, ideea platformei este sa faca toate aceste caracteristici optionale – si platforma insasi – suficient de atragatoare si de inalta calitate, incat sa determine utilizatorii sa vrea sa le foloseasca; aceasta motivatia principala a echipei de developeri. Vreti sa vedeti cum arata aceasta… libertate digitala? Atunci adresa de destinatie este GOG.com, unde puteti gasi versiunile beta pentru Windows si Mac.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar