MORE

GoG Galaxy acum disponibil, si pus pe daramat Steam-ul!

Parca ieri Good Old Games dadeau pe gratis copii de Aliens vs. Predator pentru a convinge oamenii sa le utilizeze serviciul de PC Gaming, Galaxy. Asta se intampla in trecut, iar acum GoG Galaxy se pregateste sa lanseze The Witcher 3: Wild Hunt – primul titlu major care debuteaza pe platforma GoG Galaxy – si se pregateste sa se mute de la closed alpha la open beta.

O caracteristica importanta care va supravietui tranzitiei de la alpha la beta este ca utilizatorilor nu li se cere sa participe cu nimic in cadrul platformei. Nu aveti chef de update-uri automate care s-ar putea sa strice un glitch benefic in vreun joc? Nicio problemta, puteti opta sa nu instalati update-urile automate, un lucru pe care nu-l gasiti pe platformele Steam si Origin.

Sa presupunem ca totusi veti lasa platforma Galaxy sa va patchuiasca jocurile. Daca unul dintre patch-uri strica jocul asa incat sa-l faca nejucabil, va puteti intoarce la versiunea precedenta fara prea mari probleme. Exista si posibilitatea sa download-ati o copie gratuita a jocurilor fara DRM.

Conform comunicatului de presa, ideea platformei este sa faca toate aceste caracteristici optionale – si platforma insasi – suficient de atragatoare si de inalta calitate, incat sa determine utilizatorii sa vrea sa le foloseasca; aceasta motivatia principala a echipei de developeri. Vreti sa vedeti cum arata aceasta… libertate digitala? Atunci adresa de destinatie este GOG.com, unde puteti gasi versiunile beta pentru Windows si Mac.

Articole asemanatoare

Back to top button