GamingPC&ConsolesTech&IT

GOG Galaxy 2.0 promite să unifice toate platformele

Există o vorbă de legendă care sună cam așa: Un GOG să îi găsească, un GOG să îi aducă, un GOG să îi ghideze pe toți și în întuneric să îi unească. Sau ceva de genul. Legendele nu sunt o știință exactă. Important este că GOG a dezvăluit o variantă nouă a utilitarului său Galaxy, unul pe care nu sunteți obligați să îl folosiți pentru a butona jocurile pe care le vinde, dar pe care îl puteți folosi dacă vreți toate chestiile suplimentare și irelevante, ca achievements, prieteni, și toate celelalte.

Și ce aduce nou GOG Galaxy 2.0? Ceva ce cred că toată lumea ar vrea în acest moment. Abilitatea de a uni toate jocurile pe care le aveți sub un singur acoperiș, nu doar cele de PC, dar de pe o varietate de alte platforme. GOG Galaxy 2.0 va funcționa prin autentificarea de pe fiecare platformă individuală pe care dețineți jocul, după care veți avea acces la informații despre toate jocurile voastre pe această platformă. Fie că este vorba de un joc de consolă sau de PC, veți avea strânse la un loc listele de prieteni, suport pentru chat pe toate platformele, achievements-urile, plus o varietate de alte lucruri. Iar pe cele de calculator chiar le puteți lansa din acest launcher. Programul mai promite să preia doar informațiile esențiale de la voi, pe care le veți putea șterge rapid la cererea voastră, spre deosebire de EGS, Steam sau Origin… și probabil Uplay.

Dacă vreți să încercați noul launcher, va trebui să vă înregistrați la beta test, ceva ce puteți face prin accesarea paginii dedicate anunțului.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button