GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

GOG Galaxy 2.0 va comercializa jocuri de pe Epic Games Store

Good Old Games este un nume ceva mai mic cand vine vorba de platforme de gaming pe PC. Asta nu ii opreste insa sa incheie parteneriate cu companii mai mari. Asadar, utilizatorii de GOG Galaxy 2.0 vor putea de acum inainte sa cumpere jocurile de Epic Games Store; inca un pas spre unificarea tuturor platformelor de gaming pe PC sub o singura umbrela.

In prima faza, achizitia de jocuri EGS direct din GOG Galaxy 2.0 va fi limitata la un numar mic de utilizatori. Inca se testeaza integrarea acestor jocuri si probabil si metodele de plata. Momentan functia este disponibila intr-o varianta Closed Beta. In plus, GOG spera ca mai multe platforme se vor alatura in curand acestei initiative.

In noul magazin vor fi bine-veniti fanii GOG.com si nu numai. Vom avea titluri care pana acum erau exclusive altor platforme. Cu o varianta internal beta care se lanseaza astazi, utilizatorii invitati de noi vor putea cumpara o selectie de titluri exclusive Epic Games Store direct din interfata GOG Galaxy 2.0 Postare de la GOG pe forumul oficial

Va fi in continuare nevoie de un cont activ pe Epic Games Store, iar odata cumparat, jocul va fi disponibil pentru descarcat si jucat pe ambele platforme. Toate achizitiile facute in GOG Galaxy 2.0 vor avea parte de aceleasi beneficii: 30 de zile perioada de retur si suport 24/7. Poate in viitor vom vedea si Steam in aceasta combinatie. Dar parteneriatul cu EGS s-ar putea sa fie fix motivul pentru care Valve sa se dea de-o parte.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button