GamingPC&ConsolesTech&IT

GOG.com a intrat în sezonul reducerilor de primăvară

Primăvara a sosit, cel puțin în ceea ce privește site-ul de distribuție digitală a jocurilor GOG.com, care prezintă o sesiune de reduceri cu peste de 600 de oferte și reduceri de până la 90%. Aceasta deja a început și va rula până pe 29 martie, ora 1 am, ora României.

Împreună cu ofertele obișnuite, care includ Pillars of Eternity 2 (reducere de 34%), The Witcher 3 GOTY (reducere de 70%) și Battletech (reducere de 40%), în fiecare zi vor apărea noi oferte flash.

Reducerile flash sunt, desigur, cel mai stresant tip de vânzare, dar poate că este un lucru care este specific primăverii, când toată natura renaște, totul este în mișcare și începe o nouă viață.

Oferta flash din acest moment include Hellblade: Senua’s Sacrifice (reducere de 60%), Dragon’s Dogma: Dark Arisen (reducere de 75%), Mages of Mystralia (reducere de 70%), Wizard of Legend (reducere de 40%) Caesar 3 (reducere de 35%). Acestea se vor schimba astăzi, la ora 16 după-amiază, ora României, așa că amintiți-vă să verificați frecvent site-ul GOG.com pentru noi oferte flash.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button