GamingPC&ConsolesȘtiri IT

GOG cheamă The Witcher 3 acasă

Indiferent unde s-ar afla

GOG anunță o variantă super-extinsă a inițiativei sale Connect. Una prin care cheamă The Witcher 3 înapoi acasă, indiferent cât de departe ar fi plecat de pe meleagurile sale lipsite de DRM.

Dacă aveți jocul pe Steam, pe Origin, pe Epic Store, pe Playstation, până și pe Xbox, acum îl puteți avea și pe GOG. De ce? Pentru că aia este casa lui, merită să se întoarcă acasă, unde va dăinui în pace, până la sfârșitul timpului. Nintendo Switch nu este inclus în această ofertă, pentru că GOG Galaxy 2 nu are opțiunea de integrare a platformei respective.

Pentru a căpăta jocul pe GOG va trebui să vă folosiți de funcția de conectare a launcher-ului. Sunt câțiva pași ușor de completat, nu ar trebui să aveți probleme.

Există, totuși, câteva mici limitări. Aveți doar până pe 23 iunie să profitați de ocazie, DLC-urile individuale nu sunt luate în considerare. Adică, dacă aveți cele două expansion-uri cumpărate separat, acestea nu vor fi transferate către varianta de GOG. Dar dacă aveți varianta GOTY, completă, atunci veți avea pe GOG varianta completă, cu ambele expansion-uri. Aveți detalii complete aici.

Este un mod destul de bun prin care GOG poate să atragă pe PC oameni ce în mod normal folosesc doar console.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button