GamingPC&ConsolesȘtiri IT

GOG anunță o nouă promoție dedicată Poloniei

Industria de jocuri a Poloniei a evoluat foarte mult timp în ultimii ani. De la începuturi umile, în era în care companiile de jocuri se ocupau mai mult de piraterie decât de produs jocuri, s-a ajuns la producții capabile să genereze sute de milioane de euro.

Pentru a sărbători progresul, GOG găzduiește pentru următoarea săptămână o promoție dedicată în totalitate jocurilor produse în Polonia. Numărul lor poate că este mai mare decât v-ați imaginat prima dată, dar subliniază faptul că în Polonia jocurile sunt o treabă serioasă și nu putem decât să sperăm că în următorii ani vom ajunge și noi măcar la același nivel.

O listă cu toate ar fi cam lungă, așa că vă recomand măcar să aruncați o privire peste:

Aveți timp berechet să profitați de pe urma reducerilor. Cine știe, poate în curând o să îi convingem pe cei de pe GOG să aibă și o promoție cu jocurile noastre, asta dacă nu vom face și noi, în țărișoara noastră umilă, un astfel de serviciu de distrib… deși, dacă stau să mă uit după toate comentariile cu „Da pă G2A ie mai eftin” și „Pff, mereu e gratuite pe Filelist”, cred că nu se va întâmpla asta prea curând. Dar, hei, putem să visăm și să sperăm.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button