GamingPC&ConsolesȘtiri IT

GOG a început runda reducerilor din sezonul estival

Oricine dorește să prindă ceva oferte la jocurile de pe PC are noroc, deoarece GOG a dat startul unei perioade de promoții masive de vară, cu peste 1.000 de jocuri disponibile la reduceri de până la 90%.

Și nu doar atât, ci mai oferă și câteva jocuri gratuite cu această ocazie, dintre care unele sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp. Promoția este valabilă începând de acum până pe 18 iunie și, așa cum GOG deja v-a obișnuit, jocurile cumpărate de la ei nu au DRM.

Dacă accesați pagina de acum și până pe 6 iunie, puteți obține o copie gratuită a jocului de strategie Xenonauts, care e disponibil pe pagina principală a site-ului la un click distanță. Comunicatul de presă al distribuitorului sugerează că mai multe oferte vor fi oferite pe parcursul perioadei de reduceri.

Două alte jocuri sunt relativ ușor de obținut gratuit. Dacă cheltuiți 4,09 euro pe jocuri în această perioadă, veți primi o copie gratuită a jocului Sunless Sea, un joc de supraviețuire rogue-like, a cărui acțiune este plasată într-o versiune apocaliptică subacvatică a Londrei. Cheltuiți 19,19 euro și veți debloca Rime, un joc de rezolvare a puzzle-urilor și de explorare care are loc pe o insulă misterioasă.

Odată ce începeți să răsfoiți paginile cu oferte, veți găsi o mulțime de jocuri cu discount-uri pentru a vă ajuta să deblocați aceste jocuri oferite gratuit promoțional. Multe CRPG-uri sunt la promoție, inclusiv câteva dintre cele mai noi, cum ar fi Divinity: Original Sin 2 (35,99 euro) și Pillars of Eternity II: Deadfire (41,39 euro). Seria Fallout este de asemenea la promoție, cu Fallout 3: Game of the Year Edition și Fallout: New Vegas Ultimate Edition, ambele fiind disponibile pentru 10,09 euro. Iar nostalgicii pot achiziționa primele titluri din serie (dacă nu le aveți deja) la doar 2,09 euro bucata. Un fleac.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button