Gaming

Godzilla: Strike Zone – O anvanpremiera a asteptatului blockbuster!

Godzilla este unul dintre cele mai asteptate blockbustere, si cum era previzibil, cei de la Warner Bros au facut si un joc pentru mobil. Alatura-te echipei de mercenari si lupta importiva lui Godzilla.

Participa la misiunile periculoase si experimenteaza salturile de la inaltime. Actiunea se petrece in orasul San Francisco, care a fost devastat de Godzilla si alti carcalaci, misiunea ta fiind sa salvezi supravietuitorii inainte sa fie prea tarziu. La inceput trebuie sa controlezi echipa de mercenari la saltul din avion, trebuie sa inclini telefonul in stanga si in dreapta astfel incat sa nu se loveasca unul de celalalt, odata ajuns aproape de oras, parasuta se deschide si trebuie sa navighezi printre cladiri fara sa te lovesti de ele, cand esti prea aproape de cladiri esti avertizat printru-n triunghi rosu, trebuie sa fi atent cand cobori deoare ce sunt si cladiri care se prabusesc.

Odata ajuns pe pamant incepe actiunea first person shooter, sus in partea stanga iti apare un mini radar care indica locul supravietuitoriilor, cand mergi prin oras trebuie sa ai grija pentru ca o sa cada blocuri peste tine sau poti fi lovit de masini. Jocul iti va da ceva batai de cap, fiind destul de greu sa te urci pe obiecte, iar controlul nu este cel mai bun. Grafica jocului nu este excelenta, texturiile fiind destul de sterse, asemanatoare unui joc de acum 7-8 ani, exista jocuri pe mobil mult mai avansate din punct de vedere grafic, sunetul este destul de repetitiv dar te aduce in atmosfera filmului. Jocul se poate descarca gratuit din Play Store.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button