GamingRSS PaginaDeMedia

God of War Ragnarok trăiește! Iată primul gameplay trailer

God of War (2018) este o adevărată bijuterie PS exclusive și încă mai sper la o portare pentru PC. Dar până ne alegem noi cu așa ceva uite că se va lansa sequel-ul acestuia. God of War Ragnarok dă semne de viață după ce am fost înștiințați că lansarea acestuia a fost reprogramată pentru 2022.

Primul trailer pentru God of War Ragnarok îi surprinde pe Kratos și Atreus căpăcind hoarde de inamici. Putem vedea noile abilități ale celor doi, în vreme ce Ragnarok ne va lăsa să explorăm toate cele nouă tărâmuri ale Yggdrassil-ului, spre deosebire de limita de șase din primul titlu. Astfel ni se deschid noi posibilități în Vanaheim, Svartalfheim și Asgard.

God of War Ragnarok ia valențe epice

Acțiunea din God of War Ragnarok are loc la câțiva ani după evenimentele din GoW 2018. Aceasta se concentrează pe misterul care-l înconjoară pe Atreus, în vreme ce Fimbulwinter, iarna care prevestește Ragnarok-ul, se lasă peste Midgard.

Antagoniștii sunt Thor și Freya și mi se pare că Santa Monica Studios au făcut o treabă minunată cu portretizarea celui dintâi, începând cu atitudinea acestuia. Începusem să mă satur de caracterul copilăros și mult prea pulpy al acelui Thor cu care mulți ne-am obișnuit din filmele Marvel. Iterația din Ragnarok pare mult mai arogantă și crudă, apropiată de versiunea tradițională, cea prezentă în legendele importante din mitologia nordică.

Per total comunitatea are motive să aștepte cu sufletul la gură lansarea lui God of War Ragnarok. Este o continuare ambițioasă și îmi place această portretizare a personajelor din miturile nordice. Este la fel de incitantă și de colorată ca miturile Greciei Antice care au servit drept sursă de inspirație pentru celelalte jocuri din serie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button