Gaming

Santa Monica ne asigură că God of War Ragnarok va fi lansat în 2022

Ragnarok este continuarea excelentului God of War (2018) și de altfel unul din cele mai așteptate sequel-uri din ultima vreme. Următorul capitol din saga bărbosului nostru preferat ar fi trebuit să iasă la lumină anul trecut, dar soarta a lucrat împotrivă, astfel încât noua fereastră de lansarea este 2022. Nici Sony n-a catadicsit să specifice data exactă, probabil pentru că reprezentanții nu au vrut să-și încalce din nou promisiunea și să dezamăgească fanii.

Prin urmare, zvonurile și speculațiile despre God of War Ragnarok au luat cu asalt Internetul, în așa măsură încât profilurile de social media ale angajaților Santa Monica să fie asaltate de întrebări și comentarii. Probabil ăsta a fost motivul pentru care un community manager din cadrul studioului, care are ca nume de Twitter BlueOwlzMedic, să vină cu o confirmare oficială pentru a încheia odată pentru totdeauna această confuzie.

Deci God of War Ragnarok se va lansa indubitabil în decursul acestui an, și înclin să cred că acesta va fi blockbuster-ul de toamnă al Sony. Multe lansări importante au avut loc fie în toamnă, fie în preajma sărbătorilor de iarnă, deci n-ar fi exclus ca God of War Ragnarok să se ia după, să zicem, Halo Infinite, și să-l aducă pe Kratos cu hăinuțe de Moș Crăciun.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button