GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

God of War Ragnarok vine în 2022 și va fi disponibil și pe PlayStation 4

Îmi pare rău să fiu eu ăla cu veștile proaste, dar se pare că God of War Ragnarok a fost amânat până în 2022. Dar există și o parte bună în treaba asta: deși întârzie, jocul va fi lansat și pe PlayStation 4. Și s-ar părea că nu este singurul joc de la PlayStation care vine și pe consola veche, întrucât cei care n-au avut încă șansa să pună mâna pe jucăria next-gen vor putea juca Gran Turismo 7 și pe generația trecută.

Vestea că jocul va fi amânat vine direct de la studioul Sony din Santa Monica prin intermediul Twitter. Postarea din partea studioului începe cu o mulțumire pentru fanii God of War Ragnarok care au susținut proiectul încă de la prima prezentare și cu asigurarea că vor primi niște lucruri foarte interesante odată ce jocul ajunge pe rafturile magazinelor în 2022. În plus, ceea ce părea a fi o exclusivitate pentru PlayStation 5 va ajunge și pe last-gen.

God of War Ragnarok nu vine singur pe PlayStation 4

Treaba asta a fost confirmată de șeful PlayStation Studio, Herman Hulst care a spus că alături de God of War Ragnarok, zecile de mii de utilizatori de PlayStation 4 vor putea să se bucure și de Gran Turismo 7. Desigur, variantele next-gen ale jocurilor vor fi mult mai arătoase și se vor mișca mai fluid, dar nu ai cum să ignori complet o comunitate de peste 110.000 de gameri doar pentru că nu au pus încă mâna pe o consolă din noua generație.

Deși unii ar putea spune că această decizie ar putea influența calitatea finală a jocurilor precum God of War Ragnarok, personal cred că PlayStation a luat decizia corectă când a decis să lanseze următoarele exclusivități într-un format crossgen. Câți dintre voi încă aveți un PlayStation 4 și nu va gândiți încă la un upgrade?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button