GamingPC&Consoles

Așa ar fi arătat God of War Ragnarok dacă era lansat pe PlayStation 1

God of War Ragnarok este unul dintre cele mai tari jocuri lansate anul acesta și de departe unul dintre cele mai arătoase. A reușit să ducă PlayStation 5-ul în sarcină maximă și până acum n-am găsit un joc care să se simtă atât de limitat de consola celor de la Sony. Dar imaginați-vă cum ar fi arătat Kratos și Atreus dacă i-am fi văzut pe primul PlayStation, într-o vreme în care grafica tridimensională era ceva încă la stadiu de experiment. Fix asta putem vedea într-un trailer creat de fani, în care întregul joc a primit un demake.

Dacă v-ați așteptat să arate rău, well, cam așa și este. Dar demonstrații de genul ăsteia au și-un scop educativ: să ne învețe să ne bucurăm iarăși de gaming așa cum este acum. God of War Ragnarok este un joc superb și cel puțin din perspectiva mea, anul 2022 n-a găzduit o lansare mai bună de-atât. Și cu toate astea am găsit motive să mă smiorcăi pentru că jocul nu menține 60FPS la 4K cu Ray-Tracing. Dar acum, uitându-mă la barba pixelata a lui Kratos din trailer, parcă mă simt mai bine.

God of War Ragnarok este un adevarat succes

Ne îndepărtăm puțin de conținutul creat de fani și de pălăvrăgeala tehnică deoarece această lansare nu este importantă doar din perspectiva asta. Conform unui raport realizat de GamesIndustry.biz, Ragnarok este cel mai bun joc din serie raportat la vânzările din prima săptămână de lansare. Adică a vândut mai bine decât God of War 2 și God of War din 2018. Și pe bună dreptate; mai ales că este o lansare care îmbunătățește simțitor un joc deja superb și servește drept concluzie pentru încă un captiol din evoluția seriei. După întâmplările din Ragnarok nu se știe în ce direcție se va îndrepta povestea, dar sunt sigur că nu va dezamăgi.

Cât despre God of War Ragnarok, putem este un adevărat succes iar vânzările astea bune au legătură și cu faptul că lansarea nu s-a limitat doar la PlayStation 5, jocul fiind disponibil și pe consola veche. Și chiar dacă nu arată la fel de bine ca versiunea current-gen, nu e nici la fel de rea că în trailerul de mai sus. Dacă n-ați jucat Ragnarok încă, faceți-vă un serviciu și cumpărați-l pentru că merită fiecare leu, iar dacă vreți să aflați mai multe vă invit să citiți recenzia mea în care i-am dat 10/10.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button