GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

God of War va fi lansat pe PC la începutul anului 2022

Nici nu îmi mai bat capul cu o introducere pentru acest articol: God of War pentru PC a fost confirmat oficial. Unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2018 și chiar din istorie vine pe Steam după ce a fost un titlu exclusiv pentru PlayStation 4 timp de câțiva ani. Anunțul vine direct de la Sony, deci nu vorbim despre un zvon sau vreo informație „pe surse” și avem chiar și-un trailer.

God of War pentru PC nu este doar o portare

Venirea lui God of War pe PC nu se va întâmpla sub forma unei simple portari, ci va fi mai mult de atât conform Sony. Jocul vine cu suport pentru rezoluții 21:9, mai multe tipuri de controllere și dacă hardware-ul îți permite, îl poți juca cu texturile la 4K pentru a te bucura la maxim de grafica pe care o oferă.

Pe lângă un meniu de setări grafice foarte stufos, Sony ne promite și umbre la rezoluție mai mare, reflexii mai clare și îmbunătățiri ale sistemului de ambient occlusion cu GTAO și SSDO. Iar ca să îndulcească și mai tare lucrurile, compania japoneză s-a aliat cu NVIDIA pentru introducerea suportului pentru tehnologiile DLSS și Reflex. God of War vine pe Steam pe data de 14 Ianuarie 2022 și va avea un preț de 49 de dolari.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button