GamingPC&ConsolesTech&IT

God Of War a fost marele câștigător la DICE Awards

Cea de-a 22-a ediție a DICE Awards a avut loc de curând în Las Vegas, iar jocul God of War al celor de la Sony a fost marele câștigător. Titlul exclusiv de PlayStation 4 a primit nouă premii, inclusiv mult râvnitul premiu pentru jocul anului 2018.

În plus față de acest premiu, God of War a fost câștigător și la categorii precum game design, poveste, sunet, compoziție muzicală și direcție artistică, primind și premiul pentru jocul de aventură al anului.

God of War nu a fost singurul titlu care a adunat mai multe premii, Celeste fiind desemnat jocul de acțiune al anului și primind premiul de excelență pentru un joc independent. Florence a fost jocul portabil al anului, Super Smash Bros. Ultimate a primit lauri pentru jocul de luptă al anului. Monster Hunter: World a fost desemnat câștigător la categoria RPG-ul anului, în vreme ce Fortnite a primit premiul pentru categoria de joc online. În ciuda recordurilor de vânzări, Red Dead Redemption 2 al celor de la Rockstar a câștigat doar un premiu în cadrul DICE Awards, cel pentru excelență tehnică.

De asemenea, în cadrul ceremoniei, Bonnie Ross a fost inclusă în categoria „Hall of Fame” în cadrul Academiei de Arte și Științe Interactive. Conducător al studioului 343 Industries, care se ocupă cu noul joc Halo, Ross a fost lăudată pentru munca sa în creșterea francizei Halo și pentru eforturile sale de a promova diversitatea în jocurile video.

Premiile DICE Awards 2019:

Jocul anului: God of War
Direcție: God of War
Game Design: God of War
Joc portabil: Florence
Joc indie: Celeste
Joc online: Fortnite
Joc de strategie: Into the Breach
Joc de sport: Mario Tennis Aces
RPG: Monster Hunter: World
Joc de curse: Forza Horizon 4
Joc de fighting: Super Smash Bros. Ultimate
Joc pentru familie: Unravel Two
Joc de aventură: God of War
Joc de acțiune: Celeste
Excelență tehnică: Red Dead Redemption 2
Excelență narativă: God of War
Excelență audio: God of War
Excelență în compoziția muzicală: God of War
Excelență în personaje: God of War – Kratos
Excelență în direcția artistică: God of War
Excelență în animație: Marvel’s Spider-Man

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button