MORE

GoatZ – Goat Simulator la „28 de zile dupa”

Pana in prezent am stabilit faptul ca jocul Goat Simulator nu este unul care isi poate permite sa se ia in serios, totul incepand de la un mod. Anul trecut au facut misto de MMO-uri, iar anul acesta de DayZ, cu un nou expansion intitulat inspirat GoatZ . Un expansion care isi propune sa faca misto de tot ceea ce reprezinta recentul val de survival zombie games care au impanzit piata, unele bune, altele… DayZ, care refuza sa functioneze cum trebuie chiar si acum, cu toate ca jocul este in Early Access inca din decembrie 2013.

Posibil ca acesta este si motivul pentru care GoatZ ni se pare atat de amuzant. Pentru ca face misto de tot ceea ce este in neregula cu acest gen de jocuri, Coffee Stain Studios, dupa cum am spus, avand antecedente cand vine vorba de umorul cu care isi prezinta jocurile.

Add-on-ul este dus cu pluta fara doar si poate, dar pe langa faptul ca satirizeaza jocurile precum DayZ, face asta intr-un mod cat se poate de grafic, incercand sa simuleze sutele de buguri intalnite in genul survival zombie, dar include si un „mod realist” in care trebuie sa bagi in tine mancare la fiecare 10 minute pentru a supravietui… stiti voi… ca in viata reala. Pentru cei interesati, jocul va costa 5 euro si daca DayZ v-a lasat un gust amar, trebuie incercat.

Articole asemanatoare

Back to top button