PC&Consoles

Goat Simulator este gratuit pe Steam

În cazul în care vă numărați printre cei șapte oameni de pe planetă care încă nu au jucat sau nu dețin încă Goat Simulator, Steam are ceva pregătit pentru voi în acest week-end.

Studioul Coffee Stain vă oferă oportunitatea de a descărca și juca după bunul plac Goat Simulator, pe parcursul următoarelor două zile. Jocul, dacă nu știți, este o glumă. A fost făcut ca un mod de testare a unui sistem de fizică, dar pentru că părea a fi o tâmpenie de zile mari, internetul a cerut ca Goat Simulator să fie lansat pentru publicul larg, și a fost.

Rezultatul a fost încasări de câteva milioane de dolari pentru Coffee Stain Studios, atât din vânzarea jocului de bază, pe care îl puteți lua acum la prețul de numai 2.5 euro, cât și din DLC-urile jocului, care au acum parte de diverse promoții.

Așa că dacă ați fost curioși să vedeți ce se poate întâmpla când o capră începe să terorizeze un oraș, Goat Simulator vă oferă soluția cea mai ieftină. Jocul nu va rămâne atașat de contul vostru după ce expiră perioada de free week-end, decât dacă l-ați cumpărat.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button