Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Goat MMO Simulator pentru ca… pete de cafea!!!

/
/
/
/
image
img

Dacă ești un jucator MMO, LFG (Looking For Goats) atunci nu ai, probabil, toate tiglele pe casa. Ești, de asemenea, exact genul de aiurit care va fi interesat de un Goat MMO Simulator, un expansion gratuit pentru Goat Simulator care se lanseaza pe Steam, Joi 20 noiembrie.

De ce MMO în titlu ? Coffee Stain Studios, dezvoltatorii jocului, declara ca  patch-ul oferă” o simulare MMO atât de buna incat te gândești că e adevărata. „Oricum… DLC-ul are cinci clase care includ Warrior, Rogue (da, o capra Rogue!) și Microwave (pentru ca aparent exista fani ai tomberoanelor gen Claptrap?).

Cap-ul de nivel este de 101, facțiuni de oi și capre sunt în război, pe undeva pe acolo fiind aruncate si niste sirene (da, sirene!). Dezvoltatorul Coffee Stain a reusit sa lanseze jocul Goat Simulator, transformând ceea ce a început ca un pic de distracție într-un hit absolut. De la lansarea pe Steam în luna aprilie a reusit sa vanda în jur de un milion de exemplare, venind si pe iOS și Android, si in curand pe Xbox One!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar