Știri ITTECHTelefoane

Gmail învață să scrie ca tine

Google anunță că a reușit să adauge câteva caracteristici noi la Gmail cu ultimul update al serviciului. Unul menit să sărbătorească împlinirea a 15 ani de când publicul a avut prima dată ocazia să trimită mesaje, probabil după ce primiseră în prealabil o invitație.

Cel mai nou update adaugă opțiunea de a programa trimiterea unui e-mail, așa că puteți fi departe de PC atunci când trimiteți un mesaj, sau puteți să vă asigurați că nu veți deranja o persoană aflată într-o altă țară cu scrisori atunci când doarme. La urma urmei, lumea mai uită să pună telefonul pe mute, sau să îl închidă noaptea.

Cealaltă funcție este ceva mai interesantă, reprezentând o îmbunătățire a funcției de Smart Compose. Acum, sistemul este capabil să învețe stilul de scriere al utilizatorului, în așa fel încât să fie în stare să completeze mesaje folosind un limbaj similar cu cel pe care l-ar folosi utilizatorul. Sigur, deocamdată încă nu se află la nivelul lac are poate să scrie cu totul un mesaj, dar va intui formularea de început de acum înainte, precum și câteva alte formulări des folosite.

Această trăsătură, în forma sa curentă, este momentan disponibilă doar pentru Android, urmând ca în viitorul apropiat să ajungă și pe iOS.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button