Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Cu noua actualizare Google Workspace, Gmail va integra funcția de apeluri video și voice

Google continuă să-și actualizeze unele din cele mai importante servicii, iar Workspace începe să capete o formă și mai definită, pe măsură ce acest ecosistem devine din ce în ce mai puternic. Acum ceva timp, compania și-a redenumit vechiul  G Suite, transformându-l în Workspace. Mișcarea a avut sens și a unit sub aceeași umbrelă toate serviciile companiei, astfel formând o platformă flexibilă care conține toate cele necesare (Chat, Calendar, Drive, Docs, Sheets, Meet și multe altele) pentru a lucra online.

Gmail este noul „one thing to rule them all”

Unul din cele mai importante elemente din Workspace, adică Gmail, a început deja să primească o actualizare utilă, care va integra opțiunile oferite de Google Meet. Este vorba despre apelurile voice și video, la care vei putea recurge atunci când un simplu mail sau o întrevedere programată nu sunt suficiente.

Mica actualizare face parte dintr-un update mai mare pentru Workspace. Gmail a devenit practic un fel de hub pentru alte activități. Vor exista canale speciale pentru thread-uri specifice, iar redesign-ul facilitează tranzițiile rapide între mail-uri, chat-uri și funcțiile Meet.

Gmail actualizare

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button