Gaming

Glume bune si proaste in gaming de 1 Aprilie

1 Aprilie este vazuta ca ziua in care toata lumea face glume proaste. Daca in trecut doar oamenii de rand se implicau in asemenea „pozne” mai nou si companiile mari s-au alaturat acestui trend. Asa ca ne-am gandit sa alegem cele mai bune glume din gaming.

Blizzard: Outcasts:

Blizzard s-au intrecut pe sine anul acesta. In loc sa schimbe ceva in joc si sa frustreze jucatorii, acestia au pus cap la cap un fighting game. Nu numai ca este hilar, dar principiul este genial pe putin spus.

Optimus prime in TitanFall

Nu cred ca am ras cu atata pofta de mult timp. Ma gandeam ca cei de la Respawn vor include ceva din Pacific Rim! Dar cand l-am vazut pe Optimus Prime era sa cad de pe scaun.

Witcher 3 cu „mici probleme”

Asta este genul de video pe care trebuie sa il vezi pentru a aprecia calitatea umorului.

Dragoni

Cei de la Cryptic Studios nu prea au avut cine stie ce glume de 1 Aprilie. Dar cu noul expansion de la Neverwinter acestia te lasa sa joci cu un… dragon!

League of legends Ultra Rapid Fire

Nu stiu daca sa numesc acest „mod” un vis umed pentru anumiti gameri de duminica sau un cosmar pentru pro-graming. Cert este ca Riot au simtul umorului.

Call of Duty noile moduri de multiplayer.

Ieri cand am intrat in multiplayer in Call of duty, prima mea reactie a fost… CEE?! Nu recunoasteam nimic. Semn ca gluma a reusit sa obtina o reactie de la mine!

Arma 3, capre si carturi!

Cineva a avut o idee buna! Sa introduci Karturi ca un DLC si sa il combini asta cu o reclama la Volvo rezulta un video delicios.

Ei bine si hai sa trecem si la glumele nesarate facute de companii sau site-uri.

GameRant anunta Knights of the Old Republic 3 pentru next gen! 

Cei de la GameRant au fost ieri unul dintre cele mai abuzate verbal site-uri de pe internet. Unele glume pur si simplu nu se fac! Sa anunti la 23.59  pe 1 Aprilie ca Bioware doreste sa lanseze urmatoarea parte din Kotor este de-a dreptul crud si lipsit de inima.

Knights-of-the-Old-Republic-3-April-Fools-Playstation Vita XS

Cei de la Playstation Finlanda nu prea au simtul umorului, anuntul Playstation Vita XS fiind probabil una dintre cele mai seci glume de anul acesta. Chipurile ar fi avut 160 de grame, un ecran de 8 inci si ar costa 99 de euro. Chipurile…

aprilfool2 Sony Power Foods

Sony in trecut a avut ceva campanii publicitare dubioase, dar Power Foods este cireasa de pe tort. O gluma atat de neinspirata si de rasuflata incat si-a pierdut intreg farmecul cand au anuntat mancarea ca o sursa de energie.

Age of Alfred II

Nu stim inca daca este vorba de o gluma proasta sau doar de lipsa umorului, dar clipul de 1 aprliei al celor de la Age of Empire care ne arata „noul titlu” Age of Alpaca, este orice, mai putin umor!

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button