TECH

Glen Keane – animatorul filmelor Disney The Little Mermaid, Tarzan, Beauty and the Beast ne arata fata nevazuta a VR-ului

Daca numele Glen Keane iti este cunoscut, atunci copilaria ta a fost fantastica. In adevaratul sens al cuvantului, din mana animatorului iesind personaje precum Mica Sirena, Bella ( nu aia care straluceste ), Tarzan si multe alte personaje indragite din galeria Disney.

Animatorul a facut istorie, si el, ca si tatal sau, invatand ce inseamna sa te joci cu un creion pe o foaie de hartie si sa realizezi personaje fantastice si pline de viata. Personaje care, pe multi dintre noi, ne-au inveselit in copilarie si inca ne mai amintim cu placere de ele.

Glen Keane a fost responsabil cu realizarea personajelor precum, Ariel, din Mica Sirena, bestia din Frumoasa si Bestia si de designul lui Tarzan, toate personaje in filmele de animatie Disney. Iar astea sunt doar cateva exemple. Iar acum acesta ne arata ce poate sa faca imaginatia umana in tandem cu realitatea virtuala, rezultatul fiind un video nostalgic si in egala masura senzational, dovedind ca imaginatia este singura stavila pe care un desenator o are atunci cand dispune de o unealta precum o casca virtuala pe cap si o metoda de a desena intr-un spatiu tridimensional.

Ce rezulta cand pui unui om precum Glen Keane o casca virtuala pe cap si il lasi sa isi exprime creativitatea? Mai jos exista un video.                                                                                                   

[Future Of StoryTelling]

Articole asemanatoare

Back to top button