GamingPCRSS PaginaDeMediaTECH

Regulament Giveaway “Zona IT 120K abonati”

Regulament Giveaway “Zona IT 120.000”

Organizatorul concursului

Giveaway-ul “Zona IT 120.000K abonati” este organizat de Areal Media Solution cu sediul in Aleea Botorani 2, inregistrata la Registrul Comertului – Bucuresti sub nr. J40/2079/2012, C.U.I. RO29831563 Bucuresti

Giveaway-ul se va derula in conformitate cu acest Regulament, valabil pentru toți participanții. Acest regulament poate fi modificat de catre organizator, cu conditia de a anunța participantii prin aceeasi metoda prin care i-a informat la initierea concursului.

Derularea concursului

Concursul “Zona IT 120.000” va incepe la data de 06.06.2019 și va continua până la atingerea numarului de 120.000 de abonați pe canalul de Youtube Zon@ IT. Inscrierea se va face in sectiunea de comentarii a clipului de anuntare a concursului, de pe canalul de Youtube Zon@ IT. Participantii vor trebui sa aiba bussines email pe contul de Youtube pentru a putea fi contactati in vederea anuntarii castigatorului si pentru a putea intra in posesia premiilor.

Conditii de participare

La acest concurs, participarea este deschisa tuturor persoanelor cu cetatenie romana si cu domiciliul pe teritoriul României.

Dreptul de participare la concurs va fi anulat celor care furnizează date sau informații false, care posteaza mai multe comentarii de pe acelasi cont sau care completeaza necorespunzator in comentariu datele solicitate de regulament.

Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea in vigoare referitoare la protecția si prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va utiliza doar datele persoanale furnizate de către castigatori si doar în scopul anunțării și trimeterii premiilor catre acestia.

Inscrierea in concurs

Utilizatorii vor afla de concurs de pe canalul de YouTube Zon@ IT, de pe site-ul zonait.ro si de pe pagina de Facebook zonait.ro. Utilizatorii se pot înscrie în concurs începand cu data de 06.06.2019, doar daca se aboneaza sau sunt deja abonati ai canalului de Youtube Zon@ IT, si prin postarea unui comentariu in sectiunea de comentarii a clipului de concurs pe canalul de Youtube Zon@ IT, care sa contina urmatorele mesaje: #zonait.

Premiile concursului

1x XPG EMIX H30 + SOLOX E30

2x XPG EMIX I30

1x Trust CADA

1x Trust ASSA

1x Trust GXT 162

1x Marvo G21

1x Marvo G939

1x Marvo MG11

1x Marvo  KG954G

1x Marvo  KG950G

Extragerea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi desemnati de catre echipa Zona IT intr-o transmisie live pe canalul de Youtube Zon@ IT, cu ajutorul aplicatiei commentpicker.com, intr-o extragere automatizata ce va desemna doi castigatori alesi din sectiunea de comentarii, cate unul pentru fiecare produs. Se va verifica daca utilizatorii desemnati castigatori sunt abonati ai canalului de Youtube Zon@ IT. Primul produs caruia ii va fi asignat un castigator va fi procesorul, urmat de ROG Box.

Anuntarea castigatorilor si predarea premiilor

Câstigătorului concursului i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului imediat, in timpul extragerii live. Data si ora acesteia vor fi anuntate dupa momentul atingerii rezultatului de 110.000 de abonati. Castigatorul va fi contactat prin intermediul business mailului asignat contului sau de Youtube, pe contul de pe care s-a inscris in concurs. Daca acesta nu raspunde, premiul se va acorda altui participant, ales prin același mecanism. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el. Câștigătorul va intra în posesia premiului după cel mult doua săptămani de la anunțarea acestora, astfel: câștigătorul va primi premiul prin curier, taxele fiind suportate de către Organizator. Premiul va fi expediat prin curier numai la adrese de pe teritoriul României.

Încetarea concursului

Concursul va înceta dupa efectuarea extragerii. Organizatorul își rezervă dreptul de a pune capăt Concursului anterior datei respective, exclusiv în cazul în care, din motive obiective sau independente de voința și controlul Organizatorului, continuarea Concursului nu ar mai fi posibilă.

Litigii

În cazul unor litigii apărute între Organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button