MORE

Giveaway la 10.000 de abonati… dupa prima suta! Iata premiile si regulamentul!

Ne-am gandit sa va facem o surpriza, speram noi placuta! Scoatem la Giveaway procesorul Intel Core i5 ramas de la extragerea trecuta, plus o surpriza: o cutie… rosie 🙂 Este ROG Box, si ii puteti descoperi continutul in clipul de mai jos, si tot de acolo puteti afla si detaliile participarii la giveaway! Bafta tuturor!

Regulament Giveaway “Zona IT 110.000”

Organizatorul concursului

Giveaway-ul “Zona IT 110.000” este organizat de Areal Media Solution cu sediul in Aleea Botorani 2, inregistrata la Registrul Comertului – Bucuresti sub nr. J40/2079/2012, C.U.I. RO29831563 Bucuresti

Giveaway-ul se va derula in conformitate cu acest Regulament, valabil pentru toți participanții. Acest regulament poate fi modificat de catre organizator, cu conditia de a anunța participantii prin aceeasi metoda prin care i-a informat la initierea concursului.

Derularea concursului

Concursul “Zona IT 110.000” va incepe la data de 13.02.2019 și va continua până la atingerea numarului de 110.000 de abonați pe canalul de Youtube Zon@ IT. Inscrierea se va face in sectiunea de comentarii a clipului de anuntare a concursului, de pe canalul de Youtube Zon@ IT. Participantii vor trebui sa aiba bussines email pe contul de Youtube pentru a putea fi contactati in vederea anuntarii castigatorului si pentru a putea intra in posesia premiilor.

Conditii de participare

La acest concurs, participarea este deschisa tuturor persoanelor cu cetatenie romana si cu domiciliul pe teritoriul României.

Dreptul de participare la concurs va fi anulat celor care furnizează date sau informații false, care posteaza mai multe comentarii de pe acelasi cont sau care completeaza necorespunzator in comentariu datele solicitate de regulament.

Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea in vigoare referitoare la protecția si prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va utiliza doar datele persoanale furnizate de către castigatori si doar în scopul anunțării și trimeterii premiilor catre acestia.

Inscrierea in concurs

Utilizatorii vor afla de concurs de pe canalul de YouTube Zon@ IT, de pe site-ul zonait.ro si de pe pagina de Facebook zonait.ro. Utilizatorii se pot înscrie în concurs începand cu data de 13.02.2019, doar daca se aboneaza sau sunt deja abonati ai canalului de Youtube Zon@ IT, si prin postarea unui comentariu in sectiunea de comentarii a clipului de concurs pe canalul de Youtube Zon@ IT, care sa contina urmatorele mesaje: #asusrog si #nvidiartx.

Premiile concursului

1 x Procesor Core i5 6600K si 1 x Cutie ROG Box

Extragerea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi desemnati de catre echipa Zona IT intr-o transmisie live pe canalul de Youtube Zon@ IT, cu ajutorul aplicatiei commentpicker.com, intr-o extragere automatizata ce va desemna doi castigatori alesi din sectiunea de comentarii, cate unul pentru fiecare produs. Se va verifica daca utilizatorii desemnati castigatori sunt abonati ai canalului de Youtube Zon@ IT. Primul produs caruia ii va fi asignat un castigator va fi procesorul, urmat de ROG Box.

Anuntarea castigatorilor si predarea premiilor

Câstigătorului concursului i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului imediat, in timpul extragerii live. Data si ora acesteia vor fi anuntate dupa momentul atingerii rezultatului de 110.000 de abonati. Castigatorul va fi contactat prin intermediul business mailului asignat contului sau de Youtube, pe contul de pe care s-a inscris in concurs. Daca acesta nu raspunde, premiul se va acorda altui participant, ales prin același mecanism. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el. Câștigătorul va intra în posesia premiului după cel mult doua săptămani de la anunțarea acestora, astfel: câștigătorul va primi premiul prin curier, taxele fiind suportate de către Organizator. Premiul va fi expediat prin curier numai la adrese de pe teritoriul României.

Încetarea concursului

Concursul va înceta dupa efectuarea extragerii. Organizatorul își rezervă dreptul de a pune capăt Concursului anterior datei respective, exclusiv în cazul în care, din motive obiective sau independente de voința și controlul Organizatorului, continuarea Concursului nu ar mai fi posibilă.

Litigii

În cazul unor litigii apărute între Organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button