PC&Consoles

Gipsy Danger din Pacific Rim realizat in Besiege

Mai tine minte cineva Besiege? Daca da si te mai si joci zilnic, ai sanse foarte mari sa intri la o facultate cu profil real. Nu de alta, dar acest joc are una dintre cele mai … realiste motoare fizice in existenta, in joc fiind realizate sute de oribilitati, dar si cateva creatii mai speciale, precum Gipsy Danger din Pacific Rim.

Utilizatorul de Steam numit Drako a decis sa reconstruiasca celebrul robot Gipsy Danger din Pacific Rim folosind Besiege, popularul joc de distrugere generala. Rezultatul este un ansamblu biped complet functional si foarte complex.

Aceasta creatie are cam tot ce ii trebuie, bombe, tunuri de plasma alimentate de aburi si numeroase emote-uri controlabile. Dupa cum a spus si creatorul sau, acest Gipsy Danger poate sa mearga, poate zdrobi NPC-uri neajutorate in Besiege, poate chiar sa danseze. Tot ce ii mai trebuie acum este un Kaiju impotriva caruia sa lupte.

Nu i-ar strica nici cateva elicoptere de transport. Dar de astea s-a ocupat youtuber-ul Dawn-Shade.

„Del Toro a reusit sa il care pe Gipsy Danger, care are 1980 de tone, folosind 8 aeronave fictive numite V-50 Jumphawks cu cabluri de otel.”, a spus Dawn-Shade in descrierea videoului. „Eu am reusit sa il car pe Gipsy Danger-ul lui Drako folosind doar doua Jumphawks cu banalele frangii din Besiege”

Mingea este acun in terenul lui Guillermo del Toro se pare…

[SteamWorks]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button