TECHGamingRSS PaginaDeMedia

Gioteck HC-2 – Căști de gaming versatile, disponibile și în România

Nu mai are rost să ne ascundem după firele PC-ului. Perifericele sunt o parte importantă din setupul fiecărui pasionat de gaming. Fie că te joci RTS-uri, MOBA-uri sau shootere, trebuie să renunți la mouse-ul cu bilă PS/2 și să folosești un model gândit în mod special pentru jocuri. În mod similar, ai nevoie și de o pereche de căști care să-ți asigure și confort, dar să te și ajute să te orientezi mai bine, să zicem, în meciurile de CS:GO. Aici intră în scenă Gioteck, o companie tânără, înfiinţată în anul 2008, ale cărei produse sunt gândite şi concepute în Marea Britanie.

Compania își face debutul anunțând pe piața din România un model de căști de gaming interesant. Pe numele din buletin Gioteck HC-2, căștile impresionează printr-o caracteristică pe cât de „standard”, pe atât de importantă: compatibilitate versatilă, multi-platform. Acestea pot fi folosite atât pe PC/MAC cât si pe console precum PlayStation 4 sau 5, Xbox One sau Xbox X sau Nintendo Switch.

În plus, construcția căștilor se axează pe confort, potrivindu-se cu acuratețe pe urechi, fără a pune presiune sau a crea jenă. În mod similar, banda de susținere este una metalică și reglabilă pe mai multe trepte, dar care încorporează același material moale ca cel din zona cupelor, deci Gioteck HC-2 face dintr-o pereche de căști de gaming un accesoriu comod și practic.

Gioteck HC-2 – Eficiență, cu un design stylish

Microfonul din dotare este unul detașabil, oferind avantajul de a îl da jos atunci când vrei doar să asculţi muzică sau să te uiţi la un film.  Cablul ataşat la Gioteck HC-2 este unul lung, de 1.5 metri, de tip panglică, ceea ce înseamnă ca nu se va încurca foarte repede și va fi foarte ușor de strâns. Pe acesta este inclusă şi o telecomandă cu potențiometru de volum și comutator on/off pentru microfon, precum şi o mufă jack de 3.5mm. 

În materie de aspect, pot spune că Gioteck HC-2 arată foarte bine. Au un design modern și robust, iar culorile disponibile sunt black sau camo. Să fiu sincer, în ciuda preferinței mele all-black pentru tot ceea ce înseamnă accesorii, trebuie să recunosc faptul că modelul camo îmi face mai mult cu ochiul. Iar pentru un model de căști over-ear, genul acesta de finisaj dă foarte bine pe Gioteck HC-2, de altfel la un preț rezonabil, de 159 de lei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button