MORE

Gionee Elife S Plus anuntat

Gionee anunta Elife S Plus, un nou telefon pentru pasionatii ecranelor cu 0.5 inch mai mari ca cele existente.

Varianta noua a telefonului Gionee vine cu un ecran de 5.5 inch, dar suporta aceeasi rezolutie maxima de 1280×720 ca varianta non-Plus a telefonului. In cazul in care va intrebati, este un ecran AMOLED, protejat de cu un strat de Gorilla Glass 3.

Gionee Elife S Plus are la bord un chipset MT6753, produs de catre MediaTek, ceea ce inseamna ca are 8 nuclee care ruleaza la 1.3GHz si un procesor grafic Mali-T720. Sistemul are in total 3GB de RAM, asa ca va putea rula o gramada de aplicatii, simultan, sau cel putin Chrome cu doua taburi deschise. Telefonul vine cu 16GB pentru stocare.

Camera principala a telefonului Gionee Elife S Plus  este de 13 megapixeli, cea secundara este de 5 megapixeli, bateria are 3150mAh si dispune chiar de un conector USB Type-C, care incepe sa devina din ce in ce mai comun.

Telefonul va folosi Android Lollipop, intr-o varianta modificata, bazata pe Amigo Launcher. Printre optiunile aditionale aduse de Gionee se numara Face Unlock, plus ceva numit Immersive Touch.

Ce exact este Immersive Touch nu a fost dezvaluit inca, dar avand in vedere ca Apple a dezvaluit Force Touch de curand, probabil este vorba de o implementare a unei idei similare.

Gionee Elife S Plus va fi disponibil la pretul de 260 de dolari, mai intai in India.

[GMS Arena]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close