Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Gigantic – „noul” joc al „vechiului” Lead Designer Starcraft

/
/
/
/
image

giganticDaca numele James Phinney va suna cunoscut, este datorita a doua jocuri: Starcraft si Guild Wars, acesta fiind Lead Designer pentru aceste MMO-uri de succes. Totusi, Giganitc, noul joc la care lucreaza, pare sa fie ceva cu totul diferit, fiind un MOBA (da, inca un MOBA!!!) cu ceva elemente diferite fata de competitie.

Anuntat in urma cu cateva zile de catre Motiga, studioul lui James Phinney, Gigantic se vrea a fi un joc online cu totul diferit de competitie, lucru evident inca din primul cadru al trailer-ului. Dar asta nu este nici pe departe cea mai interesanta parte. Sigur, estetica jocului aduce aminte de titlurile de PS3 precum SlyCooper, marginal cel putin, dar modul de joc doreste sa reinventeze genul MOBA. Daca DOTA inseamna Defence of the Ancients, Gigantic intoarce totul pe dos, un titlu alternativ putand fi Offense of the Ancients.

In loc sa ai o baza statica pe care echipa adversa sa incerce sa o distruga constant, baza, nexusul, sau cum doriti sa ii spuneti pentru inceput, devine echipa de cinci oameni in sine. Gardianul (The Guardian) este o creatura formata din cei cinci campioni, scopul fiind sa distrugi gardianul oponent. Suna extrem de complicat pentru inceput, si mai mult de un trailer si ceva informatii limitate inca nu avem, dar conceptul suna extrem de bine, chiar nou, intr-o piata dominata de aceeasi reteta MOBA invechita pe care toata lumea o recicleaza sau o rescrie pentru un joc sau altul. In alta ordine de idei… am mentionat cat de bine arata trailerul?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar