Tech&ITPCRSS PaginaDeMedia

Gigabyte lanseaza seria de placi video numita Eagle

Se aude de ceva timp ca Gigabyte urmeaza sa lanseze o noua distributie de placi video, dar abia acum avem confirmarea. Compania a prezentat GeForce GTX 1650 D6 Eagle OC 4G; prima placa video din aceasta serie.

Seria Eagle nu doar ca ofera un look nou, dar vine si cu un raport pret/calitate destul de bun in comparatie cu alte modele din aceasta categorie de pret. Suprafata placii GeForce GTX 1650 D6 Eagle OC 4G este fabricata dintr-un plastic solid cu suprafata matuita, iar pe centrul placii se regaseste logo-ul seriei. Pe langa aspect, aceasta distributie de GTX 1650 foloseste memorie GDDR6 si este una dintre cele mai bune variante ale acestei placi.

GeForce GTX 1650 D6 Eagle OC 4G foloseste doua ventilatoare de 90mm cu pale speciale si tehnologia „Alternative Spinning„. Gigabyte roteste ventilataorele adiacente in directii diferite, astfel airflow-ul ambelor ventilatoare ramane acelasi, reducand din turbulentele create si generand o presiune statica mai mare. In plus, seria Eagle foloseste componente Ultra-Durable pentru a oferi o solutie cu o durata de viata lunga.

Este bine sa vedem ca si segmentul componentelor ieftine primeste atentie si ca avem solutii bune chiar si la bugete mai mici. Mi se pare o evolutie mare de la ce placi ieftine erau disponibile acum cativa ani si cata performanta primim acum, contra unor sume nu foarte mari.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button