MORE

Gigabyte GeForce GTX 980 WaterForce Tri-Sli, racire avansata cu apa pentru sisteme cu 3 placi video!

Gigabyte au anuntat un nou set-up foarte interesant (si extrem de puternic!), compus din trei GTX 980, sistem care vine impreuna cu o racire imensa pe apa, si care va aparea pe piata chiar din acest an.

Gigabyte GeForce GTX 980 WaterForce Tri-Sli este cel mai nou sistem de racire AIO. Primul sistem de acest fel a fost anuntat acum sase luni, si era compus din trei GTX 780 Ti. Desi sistemul pare dificil de montat la prima vedere, in realitate designul este unul extrem de simplu. Ca specificatii, placiile au cate 2048 procesoare CUDA, 128 TMU, si 64 ROP alaturi de 4GB RAM pe 256biti. Fiecare placa video este racita de un radiator de 120x120mm. Sistemul este destul de voluminos, pentru ca are in total 3 radiatoare de 120mm plus ventilatoarele aferente. Un total de sase furtune ies prin fata sasiului catre placile video. Pe langa, mai are si control individual al ventilatoarelor, care beneficiaza de un ecran ce afiseaza temperatura apei din sistem si turatia fiecarui ventilator.

Conform spuselor celor de la Gigabyte, sistemul ofera temperaturi cu 42.9% mai bune fata de o racire pe aer, si acest lucru se traduce prin capabilitati de oveclocking mai mari, si implicit performante superioare. Momentan nu avem un pret pentru acest sistem, dar cu siguranta va fi unul piperat.

Gigabyte-GeForce-GTX-980-WaterForce Gigabyte-GeForce-GTX-980-WaterForce-AIO

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button