PC

Gigabyte anunță placa video RX Vega 64 Gaming OC 8G

Gigabyte a dezvăluit o nouă placă grafică Radeon RX Vega 64, echipată cu sistemul de răcire Windforce al companiei.

Gigabyte Radeon RX Vega 64 Gaming OC 8G se alătură unei scurte liste de furnizori (cel mai recent fiind PowerColor) care a lansat versiuni cu sisteme de răcire personalizate ale celei mai recente arhitecturi grafice AMD, modelul RX Vega 64. Noua placă grafică operează la o frecvență de bază overclockată de 1.276MHz (o creștere de 29MHz față de placa de referință) și la o frecvență de ceas de 1.560MHz (o creștere de 14MHz). Back-end-ul de memorie (8GB 2,048-biți HBM2 la 945MHz) rămâne același ca la modelele de referință.

RX Vega 64 Gaming OC 8G, cu răcirea sa personalizată, este dotat cu ventilatoare duale Windforce, backplate din metal și accente portocalii. Backplate-ul are, de asemenea, o placă de cupru direct în spatele procesorului grafic pentru o disipare termică sporită. Placa necesită doi conectori de alimentare PCIe cu 8 pini și o sursă de alimentare de 750 W. De asemenea, Gigabyte a îmbunătățit performanțele afișate în comparație cu modelul de referință (care avea un port HDMI 2.0 și trei ieșiri DisplayPort 1.4), permițând conectarea a până la șase ecrane prin intermediul a trei porturi HDMI 2.0 și trei interfețe DisplayPort 1.4.

Prețul și disponibilitatea noii plăci grafice Gigabyte Radeon RX Vega 64 Gaming OC 8G sunt în prezent necunoscute, dar cu CES foarte aproape, probabil că le vom afla curând.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button