MORE

Ghost Recon Breakpoint este gratuit în week-end

Sam Fisher vă așteaptă, și cam nimic altceva

Ghost Recon Breakpoint a fost lansat cu multă fanfară, iar apoi scântei, ceva roți îndreptate spre cer, niște mormăit de durere și ocazionala ambulanță. Ce vreau să spun este că nu a fost tocmai un joc grozav. Totuși, Ubisoft a tot încercat să îl repare, chiar adăugându-l pe Sam Fisher într-o misiune.

Și dacă vreți să vedeți cât de bine a fost reparat jocul până acum, compania vă dă ocazia să îl jucați gratis pentru câteva zile. Ghost Recon Breakpoint are parte de un free week-end, începând din această seară și până luni. Perioada de pre-load a început deja, așa că dacă nu vreți să pierdeți timp cu descărcarea mai târziu puteți să îl puneți acum la download.

Acest week-end gratuit este valabil pe PC(prin Uplay sau Epic Store cu Uplay combinate), pe Xbox One și pe PS4, așa că aveți garantat pe ce îl juca. Dacă nu sunteți siguri de capacitatea sistemului vostru să îl ruleze, atunci puteți opta să jucați din nou Wildlands și să vă simțiți dezamăgiți pe parcursul său. Efectul este cam același.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button