GamingPC&ConsolesTech&IT

Ghost Recon Breakpoint a fost anunțat

Următorul joc Ghost Recon a fost dezvăluit, și tot nu prea este genul de joc tactic militar în care seria își are originile. În schimb, Ghost Recon Breakpoint se va asemăna destul de mult cu Wildlands, dar va avea totuși o mostră ceva mai consistentă de verosimilitate.

Spre exemplu, atunci când personajul controlat este împușcat într-un picior, chiar va șchiopăta și necesită ceva tratament pentru a putea reveni în formă. În rest, aveți parte de un joc militar cooperativ open world plasat într-un mediu tropical, dar cu biomuri destul de variate, ce vă pune la dispoziție un arsenal de ustensile letale, precum și o varietate de dispozitive electronice futuriste. Jocul promite să ofere o experiență narativă ceva mai închegată ca Wildlands, fiind promise și opțiuni de dialog pe alocuri. Împărțind același univers ca celălalt joc Ghost Recon lansat recent, vă puteți aștepta să vedeți câteva fețe cunoscute.

O altă diferență promisă este o senzație mai mare că vei fi cel vânat, nu vânătorul, din moment ce vei fi urmărit la fiecare pas ed o altă trupă de elită, numită Wolves. Cât de mult va schimba asta jocul nu pot să vă spun cu siguranță. Puteți vedea mai jos o mostră destul de generoasă de gameplay.

Ghost Reckon Breakpoint va fi lansat în ziua de 4 octombrie, anul acesta, pentru PC și console. Iar în cazul în care vă întrebați, Ubisoft deja a confirmat că jocul va fi disponibil pe PC prin Uplay și prin Epic Store, momentan nu va putea fi cumpărat de pe Steam.

Pentru mai multe detalii, aveți parte de această oră și ceva de informații de la Ubisoft.

 

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button