GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Ghost of Tsushima pentru PlayStation 5 va rula la 60FPS si iti vei putea transfera progresul

Cand vine vorba de exclusivitati de la PlayStation, anul 2020 s-a bucurat de nu mai putin de doua capodopere: The Last of Us Part II si Ghost of Tsushima. Iar despre cel din urma avem cateva informatii noi. Odata cu trecerea pe PlayStation 5, jocul va rula la 60FPS si va functiona gratie backwards compatibility. Asta inseamna ca nu va primi o versiune enhanced, insa vestea buna este ca iti vei putea transfera progresul.

Partea interesanta este ca Ghost of Tsushima va rula la 60FPS pe PlayStation 5 doar cand consola este in modul Game Boost. Asta inseamna ca probabil va putea mentine acest framerate doar la rezolutie mai mica de 4K. Iar cand se prefera fidelitatea grafica peste performanta, probabil jocul va putea fi rulat la rezolutie Ultra HD. Iar gratie SSD-ului din noua consola, timpul de incarcare dintre niveluri va fi si mai scurt ca pana acum.

Un bonus din partea celor de la Sucker Punch este si abilitatea de a-ti transfera progresul. Se pare ca cei de la Sony au lasat la alegerea dezvoltatorilor de jocuri daca vor permite asta sau nu. PlayStation 5 de la Sony va fi disponibil la nivel global incepand cu data de 19 Noiembrie, iar Ghost of Tsushima va fi un titlu care va rula day-one.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button