MORE

Ghiciti ce joc a fost modat in…8K!

Multe studiouri sau publisheri din afara nu vad cu ochi prea buni PC-ul. Bine, la noi sunt si anumiti jurnalisti care au ce au de impartit cu aceasta platforma. Dar pana la urma pe PC ai mai multa libertate, prin comparatie cu orice consola de pe piata.

Poti sa te joci cu texturile, poti sa editezi salvarile, poti sa schimbi skinuri, poti sa faci Crysis 8K, si da, ati citit bine… 8K!. Pentru ca 4K este prea mainstream. Un tanar si-a pus in minte sa re-textureze intreg Crysis 3, folosind un  resolution hack, asa cum il numeste el. Practic acesta a „mesterit” la joc in asa fel incat sa ruleze pe PC texturi de rezolutie 8K, adica 8000×3333 pixeli. Teoretic, noi ne intrebam de ce nu este angajat la Crytek deja!

Singura veste proasta pentru cei dornici sa incerce noul mod, este ca iti trebuie o uzina pentru a rula Crysis 3 la aceasta rezolutie. Si nu neaparat o uzina actuala, ci una din viitor, avand in vedere ca GeForce GTX Titan este minimul de placa video pentru a rula titlul la o rezolutie de 5760 cu 1080 pe trei monitoare. Unde mai punem ca monitoarele 8K sunt inca in stadiul de bebe „mic” si 4K-ul abia face primii pasi mai seriosi. Peste cinci sau sase generatii de placi video, poate vom juca Crysis 3 modat in 8K. Pana una alta aveti un link AICI pentru a putea vedea minunatia!

 

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. mi-au dat lacrimile de fericire si in acelasi timp de tristete pentru ca nu pot sa joc aceasta creatie minunata 🙁

  2. Aaaa….. N-am cuvinte. Adica tipul e geniu, a transformat jocul intr-un devorator de resurse

  3. Nu e nimic grozav aici. Jocul arata extraordinar si pe 2560×1600 cu toate detaliile la maxim. A folosit mai multe monitoare ca sa obtina rezolutia asta, astfel ca spatiul real si vizual e prea mare.
    Poate la un display 8K pe un singur panel ar fi o realizare. Insa putini stiu ca asemenea fotografiei, nu rezolutia dicteaza calitatea, ci detaliile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button