MORE

GestureWorks iti transforma telefonul intr-un gamepad!

Te-ai dus la un prieten „la joaca” si ti-ai uitat gamepad-ul acasa? Nu-i problema! GestureWorks iti transforma telefonul intr-un gamepad in doar cateva minute, asta daca nu ti-ai configurat deja telefonul pentru jocul respectiv.

Problema „gamerului nomad” ne-a lovit pe toti, multi dintre noi fiind destul de familiari cu lipsa perifericelor in calatoriile pe la prieteni sau in excursiile departe de „indestularea” hardware a propriului barlog. De multe ori nu ai loc in bagaj pentru un periferic precum un gamepad sau un joystick, asa ca prezenta acestuia este sacrificata in favoarea mouse-ului. Din fericire exista GestureWorks, de la Ideum, o aplicatie de Android care iti transforma telefonul sau tableta intr-un controller surprinzator de bine pus la punct.

Nu numai ca poti sa iti editezi butoanele pentru anumite titluri, in functie de ceea ce joci, dar iti permite si editarea de comenzi macro, lucru pe care nu l-am prea intalnit pana acum la controllerele virtuale de pe terminalele mobile. Pe langa asta, update-ul aplicatiei suporta mai multe standarde grafice, asa ca exista o multime de jocuri compatibile, dar si posibilitatea de a juca de pe telefonul tau single core.

Performanta vine insa la un pret pe masura, pentru GestureWorks trebuind sa platesti 15 euro! Pretul este justificat, mai ales daca stai sa te gandesti ca iti trebuie doar o aplicatie pentru a putea transforma PC-ul intr-un arcade in doar cateva minute.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button