PC&Consoles

Geralt ajunge pe un timbru

Seria de cărți de fantezie a lui Andrzej Sapkowski a fost foarte populară în Polonia, dar jocurile Witcher sunt un fenomen internațional, iar acum sunt comemorate cu un timbru.

Geralt, personajul principal al jocurilor, devine subiectul unui nou timbru emis de poșta poloneză, iar aspectul său este exact același de pe cutia lui The Witcher 3.

Evident, Polonia este foarte mulțumită de industria jocurilor și nu ezită să se mândrească de ea. La urma urmei, acum câțiva ani The Witcher 2 a fost oferit cadou până și președintelui SUA în timpul unei vizite oficiale.

Cu o astfel de comemorare, parcă stai și te întrebi. Când oare va veni momentul în care vom vedea un timbru care să aibă pe el unul din personajele clasice ale jocurilor românești? La urma urmei, cine nu ar vrea un timbru cu… ăăă…. Pimps vs Vampires?

pimpsvsvampirestimbru[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

15 comentarii

  1. Stiu ca ati dedicat un articol unor jocuri dezvoltate de romani dar ar fi interesant sa dedicati o serie de Let’s Play pe YouTube exclusiv jocurilor dezvoltate de romani. Eu cred ca lumea cauta astfel de productii, dar nu stie unde sa le gaseasca.

  2. nu stiu sigur sa avem o companie romaneasca buna nu stiu nimic dar stiu ceva chiar daca nu este companie romaneasca, putem sa ne mandrim cu 100 tele de Romani de la ubisoft bucuresti si Ubisoft Cluj care au facut o mare parte din jocurile assassin creed mai ales assasin creed 4 black flag si nu numai cum si alte studiouri din alte tari au facut propiul assasin creed si ubisoft Romaniadin amandoaua orase mentiunute mai sus pot sa creeze propiul lor assassin creed cu poveste la noi in tare in care sa cuprinda mai multe orase ca si in ac 2 EXEMPLU: Brasov pe vremuri, Bucuresti, Cluj, TG Mures, si Sibiu. ar ajunge . Deci da daca ai aimbitie se poate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button