GamingRSS PaginaDeMedia

Genshin Impact se lansează pe Epic Games Store cu recompense in-game

Genshin Impact a trecut rapid de la eticheta de RPG obscur la unul din cele mai populare jocuri din ultima vreme. Este free to play și te îneacă în păcănele… Pardon, în  gacha, termenul japonez pentru automatele de jucării și de altfel cel care a creat un soi de micro-gen pentru jocurile care funcționează pe principiul de lootbox.

Genshin Impact poate fi jucat doar prin intermediul site-ului oficial al dezvoltatorului MiHoYo. Ceva oarecum similar altor titluri de tipul Meeeti….4Story sau Guild Wars. Asta până săptămâna viitoare, când jocul își va face debutul pe Epic Games Store.

Genshin Impact a luat cu asalt (mai) toate platformele

Dezvoltatorii lui Genshin Impact au ales această abordare din dorința de a-și extinde player base-ul și pentru a oferi mai multă flexibilitate utilizatorilor în alegerea platformei preferate. Astfel, pe 9 iunie, lansarea pe Epic Games Store a RPG-ului va coincide cu introducerea patch-ului 1.6. Patch-ul va aduce personaje noi și un Archon Quest, precum și o regiune suplimentară, Inazuma. Explorarea va putea fi făcută și naval, iar jucătorii și companionii lor vor putea interacționa în mai multe feluri.

Versiunea de pe Epic Games Store a Genshin Impact va beneficia de crossplay între PlayStation, Android, iOS și standalone-ul PC, adică de pe site-ul oficial. În plus, la inaugurare, jucătorii vor avea parte de un bonus in-game, disponibil pe o perioadă limitată.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button