Gaming

Genji se alatura eroilor din Heroes of the Storm

Intr-un final s-a intamplat, trecerea lui Genji de la Overwatch in lista de eroi din Heroes of the Storm. Sigur, s-ar mai potrivii cativa, dar cu aceasta tranzitie primim si cateva bonusuri, asa ca daca mai asteptam putin, poate, poate primim si alte personaje.

In joc, Genji se pare ca nu se diferentiaza mult de stilul de joc pe care il abordeaza in Overwatch, asa ca un jucator cu experienta se va simtii ca acasa controland cel mai tanar membru al clanului Shimada.

Pe langa erou, jucatorii primesc si o harta noua intitulata Hanamura, un camp de lupa pe doua lane-uri dezvoltat intre zidurile castelului Shimada. Este o priveliste pe grozava, trailer-ul facand cinste anuntului, ba chiar zabarlind si un pic de par.

Hanamura se pare ca este o harta pe care trebuie sa duci un payload de la punctul A la punctul B, dar cu tipicele insertii HoTS pe care Blizz le adauga de obicei. Alaturi de harta se vor alatura si noi mercenari, obiective, un nou tip de boss numit Mega Enforcer si alte cateva surprize.

Inca nu a fost anuntata o data certa pentru lansarea noului erou si a hartii aferente, dar cel mai probabil s-ar putea sa il vedem in Heroes of the Storm dupa data de 25 aprilie, cand harta Hanamura isi va face debutil in Nexus.

[Battle.net]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button