TECH

GeniCan- scanerul din gunoi

GeniCan este un scanner care monitorizeaza ce arunci la gunoi si adauga produsele respective pe o lista de cumparaturi.

genican

Este vorba despre un scaner plasat în coșul de gunoi care detecteaza ce ambalaje am aruncat. Cum? Are integrat un cititor de cod de bare, care va identifica produsul și-l va trimite pe lista de cumparaturi de pe mobilul tau.

Ce se întâmplă dacă pachetul nu are cod sau nu poate fi identificat? Un asistent voce va va cere sa precizati despre ce produs este vorba.

GeniCan funcționează cu orice tip de vas de colectare și folosește rețeaua de acasă WiFi pentru a trimite și primi date. Are o baterie internă care trebuie reîncărcată o dată pe săptămână sau poate fi conectat la priza.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button