PC

Genesis Vanad 750 te scapa de cablul mereu incurcat al mouse-ului!

Una dintre cele mai mari provocari pe care gamerul le intampina este „pozitionarea” firului de la mouse (ideea unui mouse wireless de gaming este ca fluieratul in biserica :). Fie ca esti stangaci sau dreptaci, exista posibilitatea de a disponibiliza un mouse daca ii prinzi firul in piciorul de la monitor sau in birou. Braided sau nu, cand incerci sa faci un 360 din mouse, tragi de el ca disperatul.

Daca in trecut problema cablului incurcat se rezolva cu o agrafa pozitionata strategic pe birou, acum pretentiile gamerilor au crescut, iar daca o companie poate sa scoata bani din treaba asta, fiti siguri ca o va face. Dovada… produsul de fata: Genesis Vanad 750, care l-a scutit pe colegul Andrei de o cheltuiala in plus, acesta avand obiceiul sa rupa firul de la mouse in timpul sesiunilor de joc mai incinse. Si dupa cum banuim, nu este un caz singular, existand destui soareci de gaming ce se intorc la garantie cu astfel de probleme (bine, se intorc degeaba, dat fiind ca garantia nu acopera astfel de daune „mecanice” intamplate din vina utilizatorului).

Asadar ai doua variante: fie agati agrafe de birou, fie alegi sa iti cumperi un dispozitiv gandit sa iti rezolve problema cablului incurcat si vesnic prins in piciorul de la monitor. Lucru care pentru multi dintre voi va suna dubios si recunoastem ca este vorba despre un produs de nisa; produs pe care Genesis au dorit sa il faca de larg consum, oferind cateva facilitati, pe langa o tija care sa „detensioneze cablul”. Lucru pe care l-am apreciat.

Noi am ajuns la acest produs din intamplare, cautand un hub USB 3.0 care sa vina si cu un card reader microSD, si am fost extrem de incantati de faptul ca am reusit sa gasim un mouse bungie care sa indeplineasca aceste criterii. Sigur, poti folosi „macaraua”, asa cum era cunoscut dispozitivul in trecut, si fara sa legi cablul USB, corpul fiind destul de greu cat sa fie incadrat in categoria arma alba, ceea ce ne asigura ca nu pleaca din locul in care il pui.

Bun, dar ce faci efectiv cu nazbatia futurista?  Pentru ca era prin birou in teste am ales sa folosim Genesis Vanad 750 cu un alt produs Genesis, un mouse RGB numit Krypton 500, o soarec de razboi optic de 7200 dpi, cu butoane OMRON, extrem de simplu, dar ideal pentru ceea ce ne trebuia noua. Revenim la traznaia aceea din cauciuc, care este acolo pentru a detensiona cablul mouse-ului, putand sa fixezi in picior firul si sa il reglezi la distanta ideala. Astfel firul nu se mai freaca de birou, pentru ca asta este si ideea acestui produs, iar tu stii ca nu mai risti sa tragi monitorul sau biroul peste firul de la mouse, doar pentru ca esti tu de felul tau mai impulsiv.

Am ales Genesis Vanad 750 pentru ca are si un hub USB 3.0 si un reader microSD, designul este reusit iar extra-optiunile foarte utile, ceea ce il face un accesoriu atractiv.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button