PCReviewsTECH

Genesis Thor 200 RGB Review – Tastatura hibrida de gaming: feeling de mecanica, zgomot de membrana!

  • Tastatura este un accesoriu important pe biroul unui gamer, motiv pentru care este greu sa te decizi cand vrei sa cumperi una. Gamerii isi doresc o tastatura rezistenta, dar si ieftina, iar chestia asta era destul de greu de obtinut cu doar cativa ani in urma. Acum insa avem pe piata multi competitori, motiv pentru care pretul pentru accesoriile de calitate a scazut substantial.

  • Genesis Thor 200 RGB este o tastatura hibrida, destinata celor care se joaca mult. La o tastatura de gaming conteaza mult ce tip de switch foloseste, liniar sau tactil, adica daca are sau nu acel click si daca ofera acel zgomot satisfacator la apasare. Ei bine, nu toata lumea suporta acel zgomot, mai ales daca va jucati intr-un spatiu de birou, sau mai ales daca scrieti. Genesis Thor 200 RGB are switchuri hibride, adica ofer acel feel tactil ca o tastatura mecanica, dar este la fel de silentioasa ca o tastatura cu membrana.
  • Da, putin ciudat la prima utilizare, dar cu timpul va veti obisnui, iar noua ne-a placut acest model, nu doar pe motiv de switchuri. Un alt motiv este legat de conectica ce se gaseste pe ea, adica doua porturi USB si mufe jack pentru casti si microfon. Am simtit oarecum lipsa unui potentiometru pentru volum, dar poate pe viitor vom vedea si asa ceva.
  • Cursa tastelor este de 3 pana la 3.8mm, iar forta de actionare este de 60 de grame.  Tastatura are si antighosting pentru 19 taste. Dar cea mai tare parte este cea legata de RGB, unde avem un controller dedicat, care este si sensibil la sunet, adica tastatura va reactiona in functie de sunetul redat pe PC. Putem selecta pana la 8 culori individuale, cu 9 efecte speciale si trei trepte de lumina. Inca ceva interesat este posibilitatea de a transfirma tastele WASD in cursor, adica apasati tastele si miscati cursorul. De asemenea puteti bloca tasta de Windows in timpul sesiunilor de gaming. Tastatura este rezistenta si ne place, mai ales ca in aceasta perioada este redusa de la aproximativ 200 de lei la 120.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button